Kim Lian boeken?


Kim Lian's debuutsingle Teenage Superstar werd geschreven en geproduceerd door Jorgen Ringqvist en Daniel Gibson. Deze twee jonge, Zweedse producers - tevens multi-instrumentalisten - maakten in korte tijd naam met hun catchy beats, verrassende breaks en internationale sound. Het duo was tijdens de opnames in Zweden dermate enthousiast over.

Aanvraagformulier Kim Lian

Kim-Lian's vocale kwaliteiten dat ze niet alleen de leadzang met haar opnamen, maar ook alle koortjes. Na het succes van de eerste single, kwam er al snel een opvolger: Hey Boy. Deze up-tempo hit bereikte de 4e positie in de Mega Top 50. Inmiddels zijn we toe aan de derde single: Garden of Love. Een regelrechte poprock-ballad, waarmee Kim-Lian bewijst uit te groeien tot een veelzijdige artiest!.

Maar er is meer. Want Kim-lian's kwaliteiten bleven ook in de theaterwereld niet onopgemerkt. Nadat ze al uitgroeide tot absolute publiekslieveling in de musical Home, werd ze direct daarna gevraagd voor één van de hoofdrollen in de hitmusical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? Hiermee sleepte ze een nominatie voor een John Kraaijkamp Musical Award in de wacht. Met een fantastische performance en een geweldig album, groeide ze uit tot een absolute superstar! Haar singles "Hey Boy" en "Garden of Love" werden enorme successen in de hitlijsten!.

Kim Lian

Prijsindicatie

v.a. € 3.975,-