Carlo Boszhard boeken?


Carlo Boszhard begint bij de Avro, waar hij o.a.: 'Pauze TV' presenteert. Al snel maakt hij de overstap naar RTL 4, waar hij programma's als 'Hitbingo' en 'RTL club' gaat doen. Echt bekend wordt hij pas als hij samen met Irene Moors het zeer populaire kinderprogramma 'Telekids' gaat presenteren. De chemie tussen de twee spat van het scherm en een bijzonder televisie-duo is geboren.

Aanvraagformulier Carlo Boszhard

De samenwerking tussen de twee presentatoren is na Telekids niet voorbij. Samen gaan zij het zeer succesvolle 'Life and Cooking' doen. Korte tijd later maakt Carlo een uitstapje naar musical en speelt hij de rol van DJ Monty in 'Saturday Night Fever'. Hij presenteerde verder ook nog het gestopte 'Cash & Carlo' met Eddy Keur in de voice-over. Het De Lama's-achtige programma met bekende Nederlanders, 'Gelukkig, je bent er!' wordt ook aan zijn presentatie onderworpen.

Zijn broer Ron Boszhard is eveneens presentator, maar dan bij de TROS. Carlo is een ex van Eloy de Jong, die weer een relatie heeft gehad met Stephen Gately van Boyzone. Op dit moment is Carlo al weer enige tijd gelukkig met zijn vriend Herald.
In 2009 werd bekend dat Life and Cooking na negen jaar van de buis verdwijnt. De Sponsor heeft zich terug getrokken.
Carlo Boszhard

Prijsindicatie

Prijs op Aanvraag