Dana Winner boeken?

 
In 2000 werd Dana meter van "Moeders voor Moeders", en ook van "APMA, wat staat voor Anti Proefdieren Mishandeling Actie". Helemaal niet vreemd als je weet dat Dana een echte dierenvriend is. Eind 2000 kwam er de langverwachte nieuwe Nederlandstalige CD. En het was al weer een pareltje. Dana slaagt er telkens in om de vorige CD te overtreffen. Op "Licht en Liefde" staan prachtige nummers zoals de titelsong zelf, maar ook "Ik geloof", en "Ik en jij verstaan mekaar", maar nog zoveel andere mooie nummers.

Deze CD bestaat ook als Super Audio CD, een absolute primeur voor Dana. Voor een iets hogere prijs krijg je een CD met een fantastische geluidskwaliteit. Het gevoel in de stem van Dana komt veel beter tot uiting, precies of je staat in de muziekstudio zelf naar haar te luisteren. Hiermee is Dana dan ook de eerste artiest in de Benelux die op Super Audio CD verkrijgbaar is. Ondertussen is "Licht en liefde" na slechts een paar maanden ook al goed voor platina. In oktober verscheen ook nog een verzamelcd, "Originele hits." Deze cd verscheen in een reeks van cd's van de populairste artiesten in Vlaanderen.

Aanvraagformulier Dana Winner

Begin 2005 ging Dana van start met een nieuwe theatertournee "Puur". Met deze nieuwe concertformule toerde Dana tijdens de eerste helft van het jaar doorheen heel Vlaanderen, en overal waar ze kwam waren de mensen vol lof. Het was dan ook een totaal ander concept dan wat men normaal van Dana verwacht. Een interactieve show met een vrolijke noot, maar ook heel wat nostalgie. Ondertussen verscheen er ook een nieuwe single, "Sail Away", een voorbode van het nieuwe album "Beautiful Life" dat tijdens de zomermaanden zal worden opgenomen.

Het album moet normaal gezien in september in België verschijnen, en wordt later ook in Zuid-Afrika, Nederland, Duitsland en Scandinavië uitgebracht. Begin augustus volgt met "Every Night" alvast een tweede single. Voor het einde van 2005 zijn er grootse plannen. Na de succesvolle concerten in Vorst Nationaal en het Sportpaleis, waagt Dana opnieuw de stap naar een mega-concert. Dit keer is gekozen voor de Ethias Arena in Hasselt. Daar geeft Dana op 27 november een speciaal concert, waar elke fan beslist bij moet zijn. In december zullen er dit jaar geen kerstconcerten zijn in kerken. Dana wil het dit jaar iets grootser aanpakken, en geeft 8 grote kerstconcerten over heel Vlaanderen, samen het het Galaxy Symphonic Orchestra. Alvast nog iets om naar uit te kijken! 

Dana Winner

Prijsindicatie

€ 4.000,- en € 5.000,-