Rembrandt boeken?
 

Rembrandt is een populaire ervaren allround coverband met een uniek geluid. De band heeft een jeugdige en moderne uitstraling en bestaat uit 5 topmuzikanten met een schat aan ervaring. Te samen met de pittige zangeres Tamar brengen zij een uitgebalanceerde show met een setlist waar elke muziekliefhebber versteld van staat.

Aanvraagformulier Rembrandt

Rembrandt schakelt moeiteloos tussen 4 decennia klassiekers en hedendaagse hits. Gekruid met de nodige dosis eigenwijsheid en charisma, presenteren zij een geweldige show. Deze show die, doordat deze constant wordt vernieuwd, elke tent, zaal, plein of feest volledig op z’n kop zet. Deze vijf topmuzikanten maken van elk feest ‘a time to remember’!

Rembrandt is een band die méér doet dan alleen muziek maken. De muzikanten zijn allemaal door de wol geverfd en kunnen terugzien op een lange muzikale carrière. Zij brengen een dynamische show waarbij het publiek wordt betrokken én vermaakt. Interactief en aanstekelijk!

In de afgelopen jaren heeft de band in Twente en omgeving een enorme staat van dienst opgebouwd, met dank aan tevreden bruidsparen, bedrijven, zaalhouders en feestgangers. Door jarenlange ervaring voelt Rembrandt precies aan welke muziekopbouw en invulling een feest nodig heeft. Van rustige luistermuziek tijdens diner tot een spetterende show later op de avond. Van de onmisbare Michael Bublé naar de hippe muziek van Maroon 5, schakelt de band gemakkelijk over naar onze eigen Ilse de Lange of speelt een vette klassieker van the Bee Gees;  zelfs de overgang van Adele naar Frans Duyts kan… Niet is onmogelijk!

Rembrandt onderscheidt zich door een uniek stemgeluid met vijf leadzangers. Een uitstekende bühne-act met een geweldige exposure in looks, outfits en performance! Uiteraard ondersteund met een geweldige lichtshow en een professionele geluidsinstallatie verzorgd door een technische crew.

Kortom: bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe Rembrandt speelt?
Kom eens kijken en luisteren naar een optreden. Overtuig u zelf! Onmisbaar op uw feest !

Line-up
Tamar Zuiver           - Front vocals
Pauli Voorhaar        - Front vocals
Vincent Oonk           - Toetsen / vocals
Jeffrey Oonk             - Gitaar / vocals
Stef Meijling             - Gitaar / vocals

Rembrandt boeken kan via het bovenstaande aanvraagformulier!

Rembrandt

Prijsindicatie

v.a. 2.395,-